Veel mogelijkheden met dit klassieke kledingstuk

In de kleding kast van bijna elke man liggen wel een paar witte T-shirts. Een wit T-shirt is altijd fijn om bij de hand te hebben. In de meeste gevallen fungeert het T-shirt als hulpstuk voor andere kleding. Zo wordt het vaak gebruikt onder een trui, vest of een overhemd. Een wit T-shirt wordt bijna niet gebruikt als hoofdkledingstuk en dat is best wel jammer. Soms is de term “less is more” niets gelogen.

Katoen 100%

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten katoen. Katoen wordt veel gecombineerd met stretch stoffen als polyester en elastaan. 100% katoen is een begrip in Nederland en er is ontzettend veel vraag naar. 100% katoen heeft een aantal voordelen.

  • Laat vocht door: katoen laat goed vocht door. Dit komt door de losse structuur waarmee 100% katoenen shirts mee geweven zijn. Het is daardoor luchtig en men zal er niet snel zweetvlekken in zien.
  • Behoudt goed zijn vorm: doordat het weinig rekbaar is behoudt 100% katoen ook goed zijn vorm.
  • Het is sterk: door de weving met 100% katoen is het zeer sterk en lastig kapot te krijgen.
  • Natuurlijk: doordat het enkel katoen is, is het een natuurlijke stof. Er zitten weinig “chemische” stoffen in die kunnen zorgen voor uitslag.
  • Zachte stof: Katoen is over het algemeen een vrij losse weving. Daardoor is het T-shirt extra zacht.

Basic dragen van een Wit T-shirt

Als je kijkt naar filmsterren zoals James Dean dan kun je hier uit opmaken dat je makkelijk een wit T-shirt kan dragen zonder andere tierlantijn. Wanneer je voor deze casual look gaat, zorg er dan voor dat je een mooi wit T-shirt pakt, zonder kreukels en met een mooie ronde kraag. Je kan ervoor kiezen om het shirt over de riem te dragen, maar ook in de broek kun je hiermee goed voor de dag komen. Draag hem met een zwarte broek en witte sneakers bijvoorbeeld voor een splitsing tussen klassiek en stijlvol.

lasergamen

Thuis actief bezig zijn met de lasergame apparatuur van Intager

Bijna iedereen droomt weleens over de kans om zelf de wereld van een videospel in te kunnen stappen. Je kunt zelf de hoofdrolspeler zijn, of hem juist helpen alle missies goed te volbrengen. Of je kiest er juist voor om de vijand te spelen, en een heel leger uit te schakelen, of een wereld over te nemen. Met de professionele lasertag-apparatuur van Intager kom je nu wel heel dichtbij. Dankzij de jarenlange ervaring van het bedrijf zorgt de apparatuur voor een levensechte beleving van het spel. Je kunt thuis binnen of buiten spelen of juist middenin de natuur. Je kunt in een zelf ontworpen hal spelen, en daarmee je eigen missies, werelden, en terrein ontwerpen, of buiten gebruik maken van de weersomstandigheden, zichtbeperkingen en afstanden om elk spel volledig te kunnen personaliseren. Naast de wapens, uitrusting, en alle andere benodigde accessoires, kun je binnenkort ook het nieuwste van het nieuwste apparatuur gebruiken om elk spel anders te laten zijn, en elke keer weer opnieuw een nieuwe wereld te creëren voor ultiem speelplezier.

De Smartbox
Intager heeft een revolutionair spelsysteem ontwikkelt, dat het lasertag spel tot een nieuw niveau zal tillen. Met de Smartbox kun je het hele speelveld controleren en besturen. Ook kan de Smartbox contact maken met zowel computers en laptops als tablets en smartphones, waardoor de spelers hun eigen mobiele apparaten kunnen gebruiken als een totaal nieuw speelelement. Bovendien kunnen ook de nieuwe Multibox en Mediabox  aangesloten worden op de Smartbox, waardoor je nog veel meer nieuwe dingen aan het spel kunt toevoegen. De Smartbox sluit draadloos aan op je apparaten, en kan aangesloten worden op normale stroom, of gebruik maken van een accu. Je kunt als je wil ook een lokaal Wi-Fi netwerk instellen, waardoor spelers real-time updates over het spel kunnen ontvangen op hun telefoons of tablets. De Smartbox werkt met de Game Manager, intuïtieve software die je toelaat oneindig veel spellen te ontwerpen, aanpassen, beheren, en besturen. De software krijgt automatisch updates binnen en biedt regelmatig toegang tot nieuwe spellen en audiovisuele effecten. Je kunt in het spel statistieken zien van zowel je medespelers als je tegenstanders, maar je kunt ook gebruik maken van andere interactieve elementen, zoals schilden tegen schade, of nieuwe wapens of munitie. Ook kun je via deze software tegenstanders blokkeren, of middenin een spel een nieuwe rol aannemen, bijvoorbeeld als verrader die vanuit de tegenstanders is geïnfiltreerd, of juist als nieuwe leider van je eigen team.

De Multibox
De Multibox is een extra element dat optioneel toegevoegd kan worden aan het spel door het aan te sluiten op het Smartbox systeem. Met de Multibox kun je spelers extra levens geven, of ze juist wegnemen, en ook munitie toevoegen of weghalen. De Multibox kan ook gebruikt worden als een element van het spel zelf, door het in te zetten als een doelwit wat je met munitie kunt raken om extra punten te verdienen. Ook kun je er een teambasis van maken, die veroverd moet worden door het andere team. Het kan ook gebruikt worden als een veilige locatie, waar je niet geraakt kan worden, je leven kan herstellen, of munitie kunt vinden. Het kan functioneren als een deur of poort die geopend moet worden, als een boobytrap die spelers vastbindt of beschadigt, of het kan de vlag zijn in een capture the flag spel, waarbij het ene team de vlag van het andere team moet veroveren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

De MediaBox
De laatste nieuwe box is de MediaBox, die gebruikt kan worden door hem aan te sluiten op de SmartBox. Met de Mediabox kun je multimedia inhoud laten zien ten tijde van het spel, wat extra audio-visuele effecten toevoegt aan het spelverloop. Met de MediaBox kun je het spel introduceren en de regels uitleggen, alsmede de verschillende rollen opnoemen en beschrijven. Spelers kunnen in het spel informatie van andere spelers, wapens, of teams opvragen, en real-time statistieken van het spel of andere spelers te weten komen. Ook kunnen afbeeldingen, video’s, of geluidseffecten gebruikt worden om het spel leuker en interactiever te maken. Bovendien kun je extra inhoud aan het spel toevoegen die spelers alleen kunnen ontvangen na specifieke acties te voltooien in het spel, of missies te behalen. Met de nieuwe software en Boxen van Intager worden al je lasergames levensecht ervaren, en bieden ze je vooral veel meer speelplezier.

sporten buiten spelen

Sporten en buiten spelen

Buiten spelen
Het is ontzettend belangrijk dat kinderen genoeg beweging krijgen. Van jongs af aan zouden kinderen gestimuleerd moeten worden om te sporten. In de zomer en in de lente kunnen kinderen lekker buiten spelen. Dit kun je aanmoedigen door je tuin kindvriendelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een houten speeltoestel kopen. Hier kunnen kinderen de hele dag in klimmen en in spelen. Wanneer je een speeltoestel in de tuin hebt staan willen alle vriendjes en vriendinnetjes van je zoon of dochter waarschijnlijk meteen langskomen. In de winter kan het lastig zijn om kinderen te motiveren om thuis te sporten. Toch kun je het hele jaar genieten van een tuin schommel. Daarnaast kun je samen met je kinderen touwtje springen. Op deze manier heb je meteen waardevolle quality time met je zoon of dochter.

 

Sportclubs
Een andere optie is om je kinderen mee te nemen naar een sportclub. Misschien stellen zij zelf voor om bijvoorbeeld op voetbal of tennis te gaan. Het is cruciaal dat kinderen zich thuis voelen op een sportclub. Staan klasgenootjes ingeschreven bij dezelfde club? Heeft je zoon of dochter de sport al een keer uitgeprobeerd? Bij de meeste sportclubs is het ook mogelijk om mee te doen met een aantal proeflessen. Dit kan een goede oplossing zijn als je kind nog niet weet welke sport het leukste is. Bovendien is het redelijk duur om een sport te beoefenen. Zo moet je speciale sportkleding, schoenen en materialen aanschaffen. Het is verstandig om je kinderen buiten te laten spelen en om je kinderen in te schrijven bij een sportclub. Kinderen krijgen namelijk veel beweging terwijl ze nieuwe vrienden maken. Een groot voordeel van een teamsport is dat kinderen heel close worden met het team en andere kinderen ontmoeten. Dit is erg goed voor de sociale ontwikkeling van kinderen.

Baden in luxe

Genieten van luxe: een jacuzzi bij je thuis

De ultieme luxe een opblaasbaar bubbelbad Kan je je voorstellen hoe heerlijk het zou zijn om een bubbelbad thuis te hebben? Na een lange dag wegzakken in het warme water en genieten van de bubbels, misschien wel samen met je partner en een glas champagne erbij. Of op een warme zomerdag verkoeling zoeken in je jacuzzi op het dakterras. Dat alles is nu binnen handbereik. Zonder complete verbouwing en zonder torenhoog budget kan ook jij genieten van een jacuzzi bij je thuis. Hoe dat dan kan? Met een opblaasbare bubbelbad van Intex.

 

Hoe werkt de oplaasbare bubbelbad van Intex?

Er gaat maar liefst 795 liter water in de Opblaasbare jacuzzi. De jacuzzi heeft een stevige rand. Je kunt er met vier mensen in zitten. De jacuzzi is geschikt voor binnen en buiten. Het opzetten en installeren van de jacuzzi is niet moeilijk: hij blaast zichzelf zelfs op. De jacuzzi wordt geleverd met alles wat je nodig hebt, minus de chemicaliën. Zo zit er zelfs een meter bij om de lucht te controleren. De jacuzzi is voorzien van een filter. Door middel van een kastje naast de jacuzzi kun je de temperatuur van het water reguleren. Je kunt hiermee de bubbels aan- en uitzetten. Tevens kan je middels dit paneel de filter bedienen. Naast de filter wordt de jacuzzi ook schoongehouden door een chloordrijver. Dit is een klein voorwerp waarin je een chloorblokje plaatst en vervolgens in de jacuzzi laat drijven.

 

Een opblaasbare jacuzzi: iets voor mij?

De Intex jacuzzi maakt een jacuzzi voor iedereen toegankelijk. Er is geen hoge drempel, want de kosten van de jacuzzi zijn laag, het opzetten en installeren is gemakkelijk en ook onderhoud is een eitje. Een absolute aanrader, ook voor jou

Wat zijn sportaccessoires?

Sportaccessoires zijn eigenlijk tools die het sporten wat makkelijker of dragelijker moeten maken, zoals bijvoorbeeld een ballennet. Zo kan je de ballen veel makkelijker en met veel meer meenemen naar het veld. Zo zijn er nog veel meer kleine dingetjes die bepaalde dingen een stuk makkelijker maken. Maar er zijn ook accessoires die alles wat dragelijker maken, zoals bidons. In de warme tijden is sporten in de warme zon extra zwaar, dan is water drinken heel belangrijk, daarom zijn er bidons die je gemakkelijk mee kan nemen naar het veld voor bijvoorbeeld een training of wedstrijd. Zo wordt het sporten in die weersomstandigheden ook wat aangenamer.

Handige sportaccessoires voor in huis

Er zijn heel veel verschillende soorten sporten en dus ook veel verschillende accessoires voor deze sporten. Sommige van de accessoires kunnen ook heel mooi gebruikt worden in je huis. Denk hierbij aan rugzakken, sporttassen, drinkflessen en petten. Deze kan je in het dagelijks leven goed gebruiken, zo kun je bijvoorbeeld bij mooi weer en de zon een pet goed op hebben en kan je een goed gevulde drinkfles ook goed meenemen. En een rugzak komt bij elke omstandigheid goed van pas, even snel naar de winkel even een kleine rugzak mee. En een weekje of weekendje weg? Pak dan gemakkelijk een ruime sporttas. Maar ook tape kan makkelijk thuis gebruikt worden, heb je een blessure opgelopen en heb je ondersteuning nodig, dan kan je dat gedeelte wat ondersteuning nodig heeft zelf intapen als je weet hoe dat moet.

Waar kan je die sportaccessoires kopen?

Er zijn meerdere winkels/ webshops waar je sportaccessoires kan verkrijgen, maar deze webshops/ winkels hebben lang niet zo’n breed aanbod aan accessoires dan teamsportfabriek.nl. Deze webshop heeft een breed aanbod aan sportartikelen voor allerlei sporten, niet alleen voor een vereniging, maar ook voor thuis, zoals tassen en drinkflessen. Deze artikelen kunnen dagelijks makkelijk in gebruik genomen worden. Je kan ook veel sportaccessoires verkrijgen die in teamverband gebruikt worden, zoals hoedjes om de lijnen op een veld mee uit te zetten.

dietist

Wanneer ga je naar een diëtist?

Afvallen is in principe iets dat je makkelijk zelf zou moeten kunnen. Een kwestie van anders leven: je eten en drinken eens kritisch bekijken en zorgen voor meer beweging in je dagelijkse patroon. Maar toch komt niet iedereen er zelf uit. Dat kan een reden zijn om naar een diëtiste te stappen. Een goede diëtist weet namelijk precies wat er mogelijk is voor jou om af te vallen en welke weg je zou moeten bewandelen om op streefgewicht te komen.
Een diëtist heeft hiervoor gestudeerd. Weet als geen ander hoe je voeding en beweging moet combineren om meer energie te verbranden dan binnen te krijgen. Of je nu 60 kilo weegt en wil afvallen of 120… een diëtiste heeft altijd wel een manier om je te helpen.
Maar het kan voor mensen met overgewicht best lastig zijn om de stap naar een diëtist te zetten. Je moet immers toegeven dat het je alleen niet lukt en dat je faalt. Dat kan voor veel mensen een reden zijn om een diëtist nog even niet te benaderen.
Wanneer doe je dat dan wel?

Doktersadvies

Veel mensen – verreweg de meeste – komen bij een diëtist te zitten op advies van de dokter. Deze heeft de persoon in kwestie doorverwezen omdat duidelijk is dat het huidige gewicht – en de daarbij horende huidige situatie – niet meer gezond zijn. Het is dan vaak niet eens als primair doel om af te gaan vallen, maar eerder om gezonder te gaan leven. Want dat is waar een diëtist zich eigenlijk op richt: een gezonde leefstijl aanmeten (het woord dieet betekent namelijk zoiets als leefstijl). Daarin speelt voeding dan een grote rol, want door middel van gezondere voeding hoopt een diëtist haar patiënt op een gezonder gewicht te krijgen.
Ook kan het zijn dat je om medische redenen naar een diëtist wordt verwezen. Bijvoorbeeld als je suikerziekte hebt. Een diëtist helpt je dan je voeding zo uit te zoeken dat je minimaal hoeft te spuiten.

Eigen initiatief

Toch hoef je niet op doktersadvies de stap te zetten naar een diëtist. Je kan het heft in eigen hand nemen, bijvoorbeeld als je merkt dat je overgewicht je echt in de weg zit. Bijvoorbeeld omdat je buiten conditie bent, je ongelukkig en depressief voelt en het niet meer ziet zitten om met behulp van het zoveelste dieet af te gaan vallen. Ook kan je voor een diëtist kiezen als je van plan bent zwanger te worden en te zwaar bent. Een diëtist kan dan helpen je leven voor je zwangerschap meer op orde te krijgen een gezonde basis te bieden aan een eventueel kindje.
Het is niet erg om de stap naar een diëtist te zetten. Verreweg de meeste mensen zijn achteraf heel blij met hun gemaakte keuze. Dat zal zeker ook voor jou gelden.

Wat kost het?

Een diëtist kost ook geld. Gemiddeld gezien kun je uitgaan van een uurtarief dat tussen de € 50 en de € 120 ligt, afhankelijk van waar je naar een diëtist gaat en wat je allemaal met de diëtist bespreekt.
Dat kan dus hoog oplopen. In sommige gevallen wordt een diëtist echter door de zorgverzekeraar vergoed. Dan is het wel zo dat je doorverwezen moet zijn vanuit je huisarts. Zorg er dus voor dat je zo’n verwijzing kan overleggen wanneer je het geld van je bezoekjes bij de verzekering probeert te declareren.

Wat doet een diëtist?

Een diëtist gaat met jou kijken naar hoe je je leven opnieuw vorm kunt geven op een dusdanige manier dat gezonde voeding en meer lichamelijke activiteit gaan zorgen voor een gezonder lijf. Daardoor zal je ook afvallen, maar dat is niet waar de diëtist zich hoofdzakelijk op richt. Vaak is dit wel de reden dat mensen naar een diëtist stappen. Het is dus goed om te weten dat een diëtist zich altijd op je algehele gezondheid richt en niet alleen op je gewicht.

Twee leuke sporten om te proberen

Ben jij fitnessen beu? En wil je graag een keer iets anders proberen? Dan hebben we drie leuke sporten om te proberen voor je op een rijtje gezet. Als je het zat bent om elke week zwoegend in de sportschool te staan met zware gewichten, is het een idee om deze sporten een keertje te proberen.

 

Sporten in een warmtecabine

Wil je echt afvallen? Dan is sporten in een warmtecabine misschien iets voor jou. Hierbij train je 30 minuten in een warmtecabine van ongeveer 37 graden. Je ligt tijdens de training comfortabel in de cabine. Trainer in warmte zorgt voor lokale vetverbranding. Dit is erg fijn voor probleemzones zoals de buik, billen en bovenbenen. Deze manier van sporten is ook goed voor je stofwisseling, afweersysteem en doorbloeding. Lichamelijk val je ervan af en wordt cellulitis minder. Het heeft dus vele voordelen. Deze manier van sporten is ideaal voor vrouwen en ouderen. Deze methode pakt namelijk vooral het onderhuidse vetweefsel aan, iets waar vrouwen meer last van hebben dan mannen. Voor ouderen is het fijn omdat dit verlichting geeft van veel reumatische klachten. Kun je goed tegen warmte, dan is dit een goede en misschien wel leuke sport voor jou. Wil je dit een keer proberen? Dan kun je terecht bij Bewegingsstudio Fit&Welzijn.

Zumba

Een sport die steeds populairder wordt en waar vele mensen fan van zijn, is Zumba. Zumba is een soort combinatie tussen dans en fitness. Het is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde sport waarbij je op swingende muziek dansbewegingen maakt. Hierdoor heb je een leuk en dynamische vorm van fitness. Er zitten vele voordelen aan Zumba. Je valt ervan af, je spieren worden sterker, je conditie wordt beter, je krijgt een betere coördinatie en je wordt flexibeler. Ook is het natuurlijk een vorm van ontspanning als je het erg leuk vindt. Zumba is voor iedereen. Je kunt altijd een proefles volgens om het een keer te proberen. Het is een ideale sport wanneer je gewichtheffen beu bent en houdt van swingende muziek. Zumba is zelfs thuis voor de tv te doen. Er zijn namelijk vele video’s op internet te vinden met zumba workouts.

garcinia cambogia

Waar is Garcinia Cambogia Goed voor?

Je hoort de naam Garcinia Cambogia de laatste tijd steeds vaker. Beroemdheden als Dr. Oz hebben het over deze vrucht. Maar waarom is deze vrucht zo populair en waarom kun je producten op basis van deze vrucht in steeds meer winkels kopen? In dit artikel bespreken we wat Garcinia Cambogia is en waarom je op het internet zoveel laaiende reviews leest over het product. Uiteraard kijken we ook naar de bijwerkingen van Garcinia Cambogia.

Garcinia Cambogia – wat is het?

Garcinia Cambogia is een vrucht van een boom die voornamelijk voorkomt in Zuidoost-Azië, zuidelijke deelstaten van India en in landen in Afrika. De boom wordt in het Nederlands Guttengomboom genoemd en groeit vooral in vochtige bossen. De vrucht is een verre neef van onder andere de mangosteen. Alleen is Garcinia Cambogia groen als het niet rijp is en geel als het wel rijp is. Soms wordt de vrucht gedroogd en dan kleurt deze zwart.

Garcinia Cambogia wordt ook veel gebruik in de Indische en Thaise keuken. Het is een essentieel onderdeel van sommige Thaise currygerechten. Ook wordt garcinia extract gebruikt bij het behandelen van vis. De vis krijgt dan een scherpe, zure smaak.

Waarom heeft iedereen het over Garcinia Cambogia?

Garcinia Cambogia staat de laatste jaren in de belangstelling omdat het supplement zou helpen bij het afvallen. Aangezien veel mensen moeite hebben om af te vallen is er veel vraag naar een dergelijk supplement. De werking van dit supplement is al jaren bekend, maar de populariteit nam pas echt een grote vlucht toen de Amerikaanse TV-dokter Dr. Oz de vrucht omschreef als het nieuwste en snelste middel tegen vet.

De werking van Garcinia Cambogia tegen vet is gebaseerd op de aanwezigheid van een stofje genaamd HCA, voluit hydroxycitric acid. Dit is een zure stof die voorkomt dat koolhydraten omgezet worden in vet. Dit proces vindt plaats dankzij enzymen en HCA zorgt ervoor dat een van de enzymen haar werk niet kan doen. Omdat je lichaam de koolhydraten niet kwijt kan, worden deze verbrand.

Minder eten

Ook zorgt Garcinia Cambogia er voor dat je minder gaat eten. Je wordt namelijk ontspannen en rustig van het gebruik ervan. Dit heeft tot gevolg dat je minder gaat eten. Zeker als je af en toe eet uit emotie dan is dit een belangrijk voordeel. Hoe dit kan? Onder invloed van de HCA maakt je lichaam meer serotonine aan, een van de gelukshormonen in ons lichaam.

Werkt Garcinia Cambogia echt?

Garcinia Cambogia zou dus miljoenen mensen kunnen helpen die strijden tegen een van de meest hardnekkige gezondheidsproblemen: overgewicht. Ook in de wetenschap ligt Garcinia Cambogia onder een vergrootglas.

Goed onderzoek

In goede wetenschappelijke onderzoeken zijn er twee verschillende groepen proefpersonen. De wetenschappers weten zelf niet wie in welke groep zit. Alle deelnemers volgen eenzelfde dieet en soms maakt ook een sportroutine deel uit van het onderzoek. De helft van de deelnemers krijgt Garcinia Cambogia (of een ander product op basis van HCA). De andere groep krijgt een schijnmedicijn.

De resultaten

Zo werkte ook het onderzoek dat Dr. Harry Preuss van Georgetown University in 2004 deed. Alle deelnemers, allemaal volwassen die overgewicht hadden maar verder gezond waren, aten 2000 calorieën per dag door een bepaald dieet te volgen. Ook moest iedereen een half uur per dag wandelen. De controlegroep verloor anderhalve kilo in acht weken. Niet slecht. De groep die HCA gebruikte verloor maar liefst 6 kilo. Dat is natuurlijk een verbluffend resultaat.

Er zijn ook andere studies geweest naar de werking van Garcinia Cambogia. Niet alle studies gaven zo’n overtuigend resultaat als de studie van Dr. Preuss. Wel kwam uit alle onderzoeken dat de deelnemers die HCA gebruikten meer en sneller afvielen dan de deelnemers die een placebo voorgeschoteld kregen.

Hoe zit het nu precies?

Zoals eerder beschreven gaan er twee werkingen uit van Garcinia Cambogia. De blokkade van het enzym dat zorgt voor de opslag van vet en de eetlustremmende werking. Maar hoe werkt Garcinia Cambogia nu echt?

Ook dit is onderzocht. Uit bloedtesten die gedaan zijn na een aantal onderzoek bleek dat de deelnemers die HCA hadden gebruikt meer vet hadden verbrand. Ook hadden zij meer serotonine in hun bloed. Waarschijnlijk heeft Garcinia Cambogia dus een dubbele werking.

Hoe gebruik je Garcinia Cambogia het best?

Je wilt misschien Garcinia gaan gebruiken. Dan wil je natuurlijk wel weten of Garcinia Cambogia gevaarlijk is? Heeft Garcinia bijwerkingen of valt dit mee? Ook dit zochten wij voor je uit.

Garcinia Cambogia bijwerkingen

Als je Garcinia Cambogia supplementen gebruikt volgens de voorschriften, dan hoef je niet bang te zijn dat dit gevaarlijk is. Alleen bij hoge doseringen van Garcinia komen bijwerkingen voor, zoals problemen aan het maagdarmstelsel.

Wel is het zo dat Garcinia bijwerkingen heeft op mensen die bepaalde medicijnen gebruiken. Slik je medicijnen tegen hogere bloedsuikerwaarden, cholesterolverlagers of medicijnen voor psychische klachten (zoals antidepressiva)? Dan kun je beter contact zoeken met arts voordat je het middel gaat gebruiken. Er wordt al jaren onderzoek gedaan naar Garcinia bijwerkingen, maar na jaren van onderzoek zijn er nog geen bijwerkingen op de lange termijn gevonden van het gebruik van Garcinia extract.

Waaraan moet het supplement voldoen?

Wellicht ben je nu geïnteresseerd geraakt in Garcinia. Hoe kies je dan het juiste supplement? Een van de belangrijke onderdelen hierbij is de concentratie van de werkzame stof HCA. Als er minder dan 60% HCA in een product zit, dan kun je het beter links laten liggen. Dergelijke producten zijn niet effectief. Je vindt ze vooral bij de grotere drogisterijketens.

Veel leveranciers houden de concentratie van HCA uit Garcinia extract laag omdat Garcinia Cambogia duur is. Een van de middelen met een juiste concentratie is het middel Garcinia75. Dit middel is ook volgens de strengste standaarden geproduceerd. Overigens is teveel Garcinia Cambogia ook niet goed. Middelen die beloven dat ze bestaan uit pure Garcinia Cambogia, oftewel 100% HCA, zijn onnodig duur.

Wanneer kun je het beste Garcinia Cambogia innemen?

Een deel van de werking van Garcinia Cambogia berust op de invloed van HCA op de serotonineafgifte. Dit is een van de redenen waarom je het middel het beste in de ochtend in kunt nemen. Je hebt dan het langst voordeel van de hogere serotoninewaarden. Sommige mensen delen hun dagdosering liever op en nemen ’s avonds de helft van hun dosering. Dit kan vooral goed werken als je ‘s avonds gevoelig bent voor eetbuien.

Garcinia Cambogia bijwerkingen met een bonus

Dat je van Garcinia Cambogia kunt afvallen is mooi. Maar wist je dat er nog twee andere voordelen zijn aan het gebruik? Er zijn studies gedaan op ratten waarbij de bloedsuikerwaarden in de gaten werden gehouden. De ratten die het supplement gebruikten hadden minder schommelingen in hun suikerwaarden. Dit is gunstig omdat je op deze manier ook minder snel gaat eten.

In een ander onderzoek werden de waarden van triglyceriden in het bloed in de gaten gehouden. Ook hier kwamen positieve effecten tevoorschijn. De cholesterolwaarden namen af, en vooral het slechte cholesterol (LDL) was lager.

Conclusie

Wellicht begrijp je nu beter waarom je ineens overal Garcinia Cambogia ziet. Het is een supplement dat kan helpen bij het verbranden van vet. Bijzonder is dat er geen bijwerkingen bekend zijn van Garcinia Cambogia en dat het als bonus ook nog andere gezondheidsvoordelen biedt. Het is dus niet voor niets dat dit zo populair is.

Online Beeren ondergoed voor tijdens het sporten

De afgelopen tijd zijn de Beeren onderbroeken enorm populair geworden onder de mensen. Dit neemt niet weg dat het Beeren ondergoed voor heren, vrouwen en kinderen al jaren voorzien zijn van uitstekende kwaliteit. Maar Beeren ondermode zijn niet alleen fijn om te dragen tijdens onze dagelijkse bezigheden, maar ook tijdens het sporten. Hoe vervelend is het wel niet wanneer tijdens het sporten uw ondergoed niet lekker zit en op een gegeven moment gaat irriteren. Nu is het algemeen bekend dat vrouwen gebruik maken van een string. Dit kan alleen veel vervelend dingen met zich meebrengen. Daarom is een Beeren ondergoed voor vrouwen ideaal. Doordat het ondergoed voor vrouwen langer is dan een gemiddelde onderbroek zal dit voor veel comfort zorgen.

Voorkomen van vervelende situaties

Wanneer een onderbroek niet lekker zit kan dit tot vervelende situaties leiden. Ook voor kinderen. Het comfortabele ondergoed van Beeren, voor kinderen biedt hierin een oplossing. Maar zoals eerder genoemd kan tijdens het sporten een onderbroek van slechte kwaliteit erg vervelend zijn. Bijvoorbeeld tijdens het hardlopen. Een slechte onderbroek kan voor pijnlijke schuurplekken zorgen. Vooral bij vrouwen komt dit vaak voor. Een goede onderbroek voor vrouwen is er daarom om dit soort pijnlijke dingen te voorkomen. Daarnaast zijn ze transparant en voorkomt het nare geurtje en dergelijken. Twijfel daarom niet langer en kies ook voor een Beeren ondergoed en ontdek het comfort ervan. De schuurplekken en wondjes worden voorkomen doordat het ondergoed geen naden bevat. En doordat het transpireert wordt het zweet wat er vrijkomt op een gunstige manier verwerkt. Zo kunt u en/of uw kinderen zonder zorgen gaan sporten en bewegen met de goede kwaliteit van Beeren ondergoed!

Onderbroek voor mannen en vrouwen

Dat het Beeren ondergoed voor heren en vrouwen een goede pasvorm heeft is algemeen bekend. De mensen die beschikken over een comfortabel ondergoed hebben aangegeven dat ondergoed van Beeren zeer fijn zit en geschikt is voor alle mogelijke situaties. We moeten niet vergeten dat, ook al ziet niemand het, uw ondergoed ook van groot belang is. U heeft het ten slotte de hele dag aan en is het is daarom geen overbodige luxe wanneer deze fijn zit. Bekijkt u daarom eens de mogelijkheden die er zijn en bezoek eens een ondergoed winkel!

Beeren ondergoed winkels

U kunt nu heel gemakkelijk een Beeren ondergoed voor uw kind, man of vrouw bestellen. Er zijn namelijk een hoop ondergoed winkels, die producten van Beeren aanbieden. Maar ook online zijn de onderbroeken te bestellen. Via deze webshops kunt u ook de reviews van andere mensen lezen die het Beeren ondergoed hebben gekocht. Daarnaast is er vaak de mogelijkheid om uw artikel om te ruilen wanneer deze niet naar wens is. Er is veel keuze en voor iedere wens zit er wel een ondergoed tussen. Wel is het belangrijk om vooraf uw maat te weten. Zo kunt u gemakkelijker en sneller de juiste maat ondergoed vinden wanneer u online bestelt en voorkomt u dat u de verkeerde maat besteld.

supplementen

De juiste supplementen bij krachttraining

Wanneer je fanatiek aan het sporten bent zal je merken dat het herstel in de eerste maanden lang duurt. Dit heeft te maken met de gewenning van de spieren en na verloop van tijd zal het minder worden. Echter kan het herstel van de spieren worden bevordert door op een juiste manier voedings- en/of sportsupplementen te gebruiken. Wij zullen de meest gebruikte voor je toelichten, zodat je enig idee hebt wat de mogelijkheden hierin zijn.

Eiwitten

De meest gebruikte vorm van voedingssupplementen zijn eiwitshakes. Deze zijn er in alle soorten en smaken te verkrijgen, maar het heeft één doel: het bevorderen van het spierherstel. Afhankelijk van jouw trainingsintensiteit zal er bepaald kunnen worden hoeveel eiwitten je nodig hebt.

In veel gevallen is het mogelijk om eiwitshakes links te laten liggen en enkel te letten op voeding. Er zijn een hoop natuurlijke producten die van zichzelf al een hoog percentage eiwitten bevat zoals vis, kipfilet of kwark. Zorg voor een juiste balans hierin, want een overmatige toename van eiwitten kan ervoor zorgen dat het wordt omgezet in vetten.

Aminozuren

De aminozuren zijn de ‘bouwstenen’ van proteïnen en spierweefsel. Wanneer je aminozuren inneemt, bijvoorbeeld Muscle Concepts’ BCAA pillen, zal dit snel worden opgenomen door het lichaam. Een deel van deze aminozuren wordt opgenomen door de lever en het overige deel zal zorgen voor het spierherstel en gaat spierafbraak tegen.

Om optimaal resultaat te halen met het gebruik van de verschillende vormen van BCAA’s is direct na of zelfs tijdens de training. Op deze momenten is de opname van voedingsstoffen het hoogst en zo zal de werking het meest efficiënt zijn.

Pre-workout

Naast producten die het spierherstel stimuleren of spierafbraak tegengaan is er ook een supplement die ervoor zorgt dat je net dat beetje extra motivatie en kracht krijgt voor de training; pre-workout. Vooral bij krachttraining en bodybuilding is dit een veel gebruikt supplement. Explosiviteit, uithoudingsvermogen en kracht zal voor een korte periode toenemen.


Post navigation