Your Cart

De beste sporten om vanuit huis fit te worden

Geef je lichaam waar het om vraagt, zonder ook maar één stap buiten de deur te doen! Lees hier over de beste sporten om vanuit huis fit te worden. Bespaar jezelf die dagelijkse trip naar de sportschool en kweek die spieren en conditie gewoon thuis.

Sporten is gezond

Iedereen weet dat sporten goed is voor je gezondheid, maar je sport ook om er goed uit te zien. Heb jij geen zin of tijd om iedere keer naar de sportschool te gaan en vind je buitensporten zoals hardlopen niet leuk? Kies dan voor (een of meer van) deze sporten en maak jouw lijf fit, mooi en gezond vanuit huis!

HIIT Training

HIIT: High Intensity Interval Training. Het is razend populair en bestaat uit korte periodes waarin je heel intensief sport. De impact op je lichaam is fenomenaal. Je werkt met je eigen lichaamsgewicht, spanbanden of gewichten om weerstand te creëren. Om dit thuis te doen haal je de beste fitness kleding voor heren, goede spanbanden en een paar gewichten in huis en je kan direct aan de slag!

Boksen

Een van de oudste sporten ter wereld: boksen. Een allround sport waar je lichaam snel en mooi fit van wordt, want je traint je hele lichaam tegelijkertijd. Haal de beste fitness kleding voor heren in huis, een boksbal of bokszak, bokshandschoenen en binnenhandschoenen en je kan direct aan de slag.

Touwtjespringen

Misschien denk je bij touwtjespringen niet direct aan een sport! Toch is dit een van de beste workouts die je jouw lichaam kan geven. Hou je een regelmatig en gecontroleerd tempo, dan kan je de training als een duurloop zien. Dit kan je intenser maken door het gebruik van enkelgewichten. Ga je voor versnellingen (intervals) tussendoor, dan doe je gewoon een echte anaerobe training. Perfect voor het verbeteren van je conditie, spiermassa en krachtopbouw.

Roeien

Roeien is helemaal terug en een sport die je zeer goed in huis kan doen. Voor sommigen kan het iets eentonig zijn, maar niet voor jou! Zet YouTube, Netflix, voetbal of iets anders aan op tv en roeit jezelf fit! Onderzoek welke roeimachine het best past bij jou en kijk naar de voorbeeldfilmpjes, dan weet je zeker dat je bij start de juiste techniek gebruikt.

Trainen met gewichten, traplopen, hometrainer, Zumba en aerobics

Zo zie je de keuze in sporten om vanuit huis fit te worden is reuze, want ook trainen met gewichten, traplopen, hometrainer, Zumba en aerobics zijn ideale sporten om thuis te doen. Je ziet snel het effect van sporten, je conditie verbetert en je lichaam ziet er gezonder en daardoor mooier uit.

Warm-up & cooldown: altijd en overal!

Vergeet niet om je spieren op te warmen en een cooldown-sessie te geven. Je spieren hebben dit nodig, je voorkomt blessures en onnodige pijn. Als je goed fit wil worden, start je altijd met een goede spier voorbereiding, net zoals je de juiste kleding en attributen in huis hebt gehaald en tijdens het sporten voldoende water drinkt.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje