Your Cart

Gebruik een vaccuüm-cup voor cellulitis zoals professionals: 3 dingen die je moet weten

Je kunt proberen een dieet vol met anti-cellulitis te eten en cellulitis bestrijdende oefeningen in je training op te nemen (lees dit als je jezelf ooit hebt gevraagd “Kan lichaamsbeweging de verschijning van cellulitis verbeteren?”), maar als je nog steeds op zoek bent naar een kleine stimulans om hardnekkige gebieden glad te strijken, is er een nieuw geheim wapen waarover je moet weten. Zeg hallo tegen de vacuüm-cup voor cellulitis. Ter informatie: de resultaten zijn indrukwekkend.

 

Onder alle kleine veranderingen in levensstijl die je kunt maken als het gaat om het verwijderen van cellulitis, zijn vacuüm-cups misschien degene die je nog niet hebt geprobeerd. Maar toch kunnen deze slimme gereedschappen een van de eenvoudigste dingen zijn die je kunt gebruiken om de sinaasappelhuid glad te strijken.

 

Vacuüm-cups voor cellulitis werken door de bloedsomloop te stimuleren en het detoxificatie proces te stimuleren – een techniek die lijkt op droog borstelen, maar dan op een dieper niveau. Als de cups over het lichaam glijden, zuigen ze de huid in een vacuüm, activeren ze de bloedsomloop en breken ze vetafzettingen af die huidkuiltjes kunnen veroorzaken.

 

Heb ik jouw aandacht gekregen? Dat dacht ik al. Lees verder voor drie feiten over de machtige vacuüm-cup voor cellulitis die je moet kennen voordat je het uitprobeert….

 

VACUÜM-CUP VOOR CELLULITIS:

3 DINGEN DIE JE MOET WETEN

 

 

  1. Ze geven je geen blauwe plekken

 

Een vacuüm-cup voor cellulitis werkt met dezelfde circulatie-stimulerende principes als traditionele cupping therapieën, maar ze zijn veel vriendelijker. Je hebt waarschijnlijk de foto’s gezien van beroemdheden zoals Jennifer Aniston en Gwyneth Paltrow met rood-ruwe kneuzingen na de cupping, maar wees gerust dat dit niet zal gebeuren met siliconen vacuüm-cups. Dit is omdat er geen warmte betrokken is, en de bekers zijn constant in beweging, in plaats van op één plaats stil te staan.

  1. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken – en super betaalbaar

 

Het klinkt misschien wetenschappelijk, maar cellulitis vacuüm-cups zijn eigenlijk gewoon gegoten siliconen cups die direct op de huid worden aangebracht. Denk aan hen als een zachtere, eenvoudige variant op de glasontwerpen die bij traditionele cupping-therapieën worden gebruikt. Plaats je cup over het gebied van cellulitis, knijp zachtjes rond de basis om een vacuüm te creëren, en beweeg het in vegende, cirkelvormige bewegingen voor een paar minuten per dag.

 

  1. Ze doen geen wonderen

 

Hoewel je een gladdere huid kunt verwachten na ongeveer 3 weken van het gebruik van een vacuüm-cup voor cellulitis, verwacht geen wonderen van de ene dag op de andere. Bovendien, terwijl we allemaal zijn voor het genieten van een beetje zelfzorg en geloven dat alles wat je zelfvertrouwen versterkt een geweldig ding is – en als het gebruik van een vacuüm-cup voor cellulitis het naar het strand gaan net wat makkelijker maakt – is het belangrijk om te onthouden dat niemand een perfect gladde, cellulitisvrije huid heeft.

 

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje