Your Cart

Gokken op sport

Heb je altijd al eens willen gokken op sport? Dan ben je zeker niet de enige. Sportweddenschappen zijn een wezenlijk onderdeel geworden van de sportbranche. Mensen gokken op voetbal, basketbal, tennis en tal van andere sporten. Wanneer je geld inzet op sport, dan betekent dit dat je gokt op de uitkomst van een sportevenement. Dit kan een basic uitkomst zijn, zoals de winnaar van een wedstrijd. Maar je kunt ook verder kijken, bijvoorbeeld naar het aantal doelpunten dat wordt gescoord of de ploeg met de meeste gele kaarten. Jij bepaalt op welke markets je wilt inzetten.

De markets bij gokken op sport

Als beginner vraag je jezelf misschien af: wat zijn de markets waar men bij bookmakers over spreekt? Dit zijn in principe alle categorieën waar je geld op in kunt zetten. Enkele voorbeelden zijn: correct score, totale aantal doelpunten (over/onder), aantal kaarten, de winnaar van de wedstrijd, asian handicap. Veel van deze markets zijn eenvoudig te begrijpen, terwijl je voor andere markets meer kennis en ervaring nodig hebt. Op het moment dat je meer kennis en ervaring hebt met gokken op sport, dan zal je waarschijnlijk steeds meer ‘onbekende’ markets opzoeken. Hier liggen de quoteringen doorgaans hoger, waardoor je meer geld kunt verdienen.

De quoteringen in gokken

Bij gokken draait het allemaal om het verdienen van geld. Hoeveel risico ben je bereid te nemen voor een bepaalde winst? Dat is terug te vinden in de quoteringen. In de regel loopt de quotering bij een sportweddenschap op, naarmate je meer risico neemt. Sport is leuk om te zien, en nog leuker is het om daarnaast te gokken op de verschillende uitkomsten. Sterker nog, door te gokken op evenementen worden zelfs wedstrijden die op voorhand niet interessant zijn, leuk om te volgen. En beginnen met gokken is erg eenvoudig. Open een account bij één van de talloze online bookmakers en begin direct met sportweddenschappen.   

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje