Your Cart
chlorella poeder

Het maximale halen uit thuis te sporten met de juiste voeding

Wie thuis gaat sporten behaalt verschillende voordelen, zoals de tijdswinst, trainen in alle rust zonder dat andere mensen meekijken en het is goedkoper. Dat is allemaal heel leuk en aardig, maar je wilt natuurlijk alsnog het maximale resultaat behalen. Veel mensen onderschatten de kracht van voeding tijdens het sporten. Zowel voor krachtsporters als voor duursporters is dit ontzettend belangrijk. Hieronder lees je veel handige informatie die relatief makkelijk te gebruiken is om je voeding op pijl te brengen.

Voedingstips op een rij

  • Doe je aan krachtsport? Dan weet je uiteraard dat je voldoende eiwitten moet consumeren. Zorg ervoor dat je het verschil kent tussen langzame en snelle eiwitten. Zo is het goed om ’s avonds langzame eiwitten te nemen voor het slapen. Zo worden je spieren langer in de nacht gevoed en kunnen ze beter herstellen.
  • Kies voor producten met een hoog gehalte aan gezonde voedingsstoffen. Over het algemeen zijn voedingswaren die worden geclassificeerd als superfoods producten die relatief veel stoffen bevatten. Ook bepaalde poeders, zoals chlorella poeder hebben een zeer hoog gehalte aan voedingsstoffen.
  • Of je nou superfoods eet of andere producten, het is belangrijk om gevarieerd te eten. Het is ontzettend belangrijk voor je lichaam om allerlei verschillende soorten voedingsstoffen binnen te krijgen.
  • Sport je altijd lang of juist kort? Wie lang sport dient erop te letten dat de suikers worden aangevuld om op energie te blijven. Langer dan een uur bij huis sporten wordt gezien als lang sporten. De suikers kunnen bijvoorbeeld worden aangevuld door sportdranken te drinken.
  • Eet volgens de Schijf van Vijf, zodat je altijd van de belangrijkste onderdelen de juiste voeding binnenkrijgt.

Vervang ongezonde snacks voor gezonde snacks. Dit kan al een wereld van verschil maken en gezonde snacks kunnen ook ontzettend lekker zijn. Denk aan een verfrissende smoothie of een goede energiereep i.p.v. ongezonde koekjes en andere voeding.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje