Your Cart

Hier maak je de sportfanaat écht blij mee

Relatiegeschenken selecteren is niet altijd makkelijk. Tenzij je je doelgroep goed kent. De bedoeling van een relatiegeschenk is natuurlijk wel een beetje dat het persoonlijk overkomt. Bovendien hebben ze alleen echt effect als ze bruikbaar zijn. Hoe zit dat bij de sportfans? Wat vinden die nu echt leuk om te krijgen? Als je bij hen aankomt met snacks of irrelevante spullen zoals USB-sticks of pennen, heb je een behoorlijke kans dat ze ergens in een laatje of kast belanden. En dat is wel zonde, toch?

Bidons

Sporters drinken veel water en moeten dat ook bij zich hebben bij het fietsen, lopen, voetballen of wat ze ook doen. Daarom is een bidon bedrukken altijd een passend idee voor deze doelgroep. Waarom dan per se bedrukken? Het doel van een relatiegeschenk is, naast iemand blij maken, ook zelf opvallen. Onthouden worden. Dat doe je door het herkenbaar te maken, door je logo erop te drukken. Naast een logo kun je ook een boodschap laten drukken. Een boodschap die blijft hangen, het gesprek op gang brengt. Bidons zijn overigens ook heel handig om een compleet team mee te sponsoren. Zo maak je je bereik nog een stukje groter.

Kleding

Bij sporten denk je waarschijnlijk ook al snel aan shirts, kleding. Toch maak je het jezelf daar wel lastiger mee. Kleding is heel persoonsgebonden. Qua smaak en qua maat. Met de verkeerde maat zorg je voor een onbruikbaar geschenk, maar kun je ook iemand beledigen. Ook al is het niet zo bedoeld, een te groot kledingstuk kan heel verkeerd overkomen. Wil je echt graag kleding voor ze verzorgen, laat ze dan zelf de maat opgeven. Dan zorg jij voor een leuke bedrukking en is het alsnog een beetje een verrassing! Specifiek voor voetbal heb je ook leuke mini-tenues om in de auto te hangen. Dan wordt je logo niet alleen door de ontvanger zelf gezien, maar ook door voorbijgangers.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje