Hockey, leuk om te doen en gezond bezig zijn

Een teamsport is vaak erg leuk om te doen. Behalve sociaal contact ben je lekker actief bezig wat een positieve uitwerking heeft op lichaam en geest. Hockey is een teamsport. Doormiddel van een hockeystick beweegt de bal over het hockeyveld. We hebben het hier niet over een simpele huis tuin en keuken bal. Voor het uitoefenen van deze sport is een goede hockeybal nodig. Deze zijn letterlijk in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen!

Jouw unieke hockeybal

De keuze is enorm. Het aanbod is erg groot. Verschillende kleuren hockeyballen zijn verkrijgbaar. Simpel wit hoeft niet meer. Een flitsende kleur is helemaal hip! Ook zijn de ballen voorzien van verschillende soorten opdrukken. Het is zelfs mogelijk je eigen bal te laten maken met de opdruk die jij graag zou willen. Een hockeybal met daarop je eigen naam bijvoorbeeld! Dat is erg leuk! Uiteraard zijn er ook nog verschillende soorten ballen. Zo heb je de “simpele” gladde hockeybal. Tevens bestaat de zogenaamde dimple bal. Deze is speciaal voor watervelden te gebruiken. Voor het spelen in een binnen zaal gebruik je de indoor hockeybal. Waar je ook speelt, een geschikte bal is altijd te vinden. Als je één of meerdere ballen gaat kopen is het dus verstandig om je keuze af te stemmen op de plaats waar je hockey gaat spelen. Op deze manier speel je het spel altijd met een geschikte bal.

Een enkele bal of een grote partij?

Als je voor jezelf een aantal ballen zou willen kopen dan bestel je deze gemakkelijk online. Ook in sportwinkels vind je vaak wel een geschikte bal. Ga je voor een groter aantal omdat je bijvoorbeeld ballen koopt voor een sportclub, dan kan het voordelig zijn om een wat groter aantal af te nemen. Ten eerste is handig om voldoende ballen te hebben liggen. Zo weet je zeker dat je nooit misgrijpt als er direct een (nieuwe) bal nodig is. Ten tweede is de prijs vaak gunstiger als je een wat grotere bestelling plaatst. Het plaatsen van steeds een kleine bestelling is op de lange termijn veel duurder. Ook zit er vaak wat korting op een grotere partij ballen. Let ook hier goed op dat je de juiste ballen in bestelling zet. Wordt hockey in de zaal gespeelt? Dan bestel je indoorbal. Speelt men elders dan bestel je de bal die daarbij hoort. Veel hockeyplezier!