Your Cart
home gym

Met deze items creeer je je eigen home gym

Wil je fit worden maar heb je geen tijd of zin om naar de sportschool te gaan? Creëer dan thuis je eigen home gym. Zo werk je vanuit een comfortabele setting aan je gezondheid en is de drempel lager om te beginnen aan je workout. Het is dan wel belangrijk om de juiste sport tools aan te schaffen voordat je aan de slag gaat. Hieronder lees je welke spullen je nodig hebt voor je home gym sessie. 

Waterfles
Voldoende water drinken is essentieel tijdens een work-out. Je verliest behoorlijk wat vocht en het risico dat je uitdroogt wil je natuurlijk niet nemen. Daarom is het handig om een goede waterfles aan te schaffen. Kies bijvoorbeeld voor een waterfles met een bluetooth speaker, een waterfles in de vorm van een dumbell of een waterfles met een fruitinfuser. Zo maak je dat sportieve uurtje nog leuker. 

Draadloze oordopjes
Tijdens het sporten wil je je handen vrij hebben en tegelijkertijd muziek luisteren. Dan is het erg onhandig wanneer je constant je telefoon moet oppakken om een liedje over te slaan of om het volume aan te passen. Daarom zijn draadloze oordopjes de perfecte uitkomst. Die kun je namelijk bedienen door op de knopjes van het oortje zelf te drukken. Zo heb je én je handen vrij én je favoriete work-out tunes bij de hand. 

Zweetbandjes en handdoeken. 

Doe je een flinke krachttraining? Dan zul je ongetwijfeld veel vocht verliezen. Nu is het voordeel van thuis sporten dat je meteen onder de douche kan springen, maar tijdens het sporten wil je je zweetdruppels ook kwijt kunnen. Zorg er daarom voor dat je altijd een handdoek bij de hand hebt. Je kan ook handdoeken laten bedrukken met een logo! Wil je je handen vrij houden? Kies dan voor een zweetbandje. 

Fitness set 

Wil je beginnen met sporten maar weet je niet zo goed wat je precies in huis moet halen? Dan kan het handig zijn om een fitness set aan te schaffen. Zo’n set bestaat bijvoorbeeld uit een springtouw, handgrepen, enkelgewichten en een matje. Zo heb je alle attributen in huis voor een succesvolle work-out. 

Yogamat

Een zachte ondergrond is belangrijk tijdens een yoga sessie. Want wanneer je in een plankhouding of een neerwaartse hond houding zit, kun je een zacht yogamatje zeker waarderen. Zorg er bovendien voor dat je yogamat een fijne dikte heeft. Wanneer je last van je knieën hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dikke mat. Let daarnaast ook goed op de grip van de mat. Je wil tenslotte niet wegglijden wanneer je bezig bent.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje