Your Cart
dartpijlen kopen

Nederlandse darters die PDC World Championships wonnen

Traditioneel vindt elk jaar rond Kerst en Oud en Nieuw het belangrijkste internationale dartstoernooi plaats: de PDC World Championships. Deze prijs is drie keer gewonnen door Nederlandse topdarters. Namelijk twee keer door Michael van Gerwen en één keer door Raymond van Barneveld. In dit artikel vertellen we je meer over deze wereldberoemde darters.

Michael van Gerwen

Michael van Gerwen won maar liefst twee keer de PDC World Championships, namelijk in 2014 en 2017. Hij is geboren op 25 april 1989. Op op 1 januari 2014 won Michael van Gerwen als jongste speler ooit de PDC World Championships.

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld heeft in 2007 het belangrijkste internationale dartstoernooi, de PDC World Championships, gewonnen. Hij is geboren op 20 april 1967. Raymond van Barneveld begon zijn carrière als WDF/BDO-speler. In 2006 stapte hij over naar de PDC World Championships en hij won dat jaar daarop direct de finale.

Dartspullen bekende darters

Diverse dartwinkels verkopen dartspullen van alle bekende darters. Niet alleen van Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld, maar ook van:

Phil Taylor

Gary Anderson

James Wade

Adrian Lewis

Andy Hamilton

Dave Chisnall

Eric Bristow

John Lowe

Co Stompe

Stephen Bunting

Terry Jenkins

Wes Newton

Anastasia Dobromyslova

Dennis Priestly

Jamie Caven

Kim Huybrechts

Mervyn King

Michael Smith

Simon Whitlock

Benito van de Pas

Bob Anderson

Christian Kist

Kevin Painter

Kyle Anderson

Scott Waites

Ted Hankey

Tony O’Shea

Vincent van der Voort

Zo gooi jij je eerste 180

Wil je ook een professionele darter worden? Het gooien van je eerst 180 begint bij het aanschaffen van de juiste dartspullen. Van dartpijlen (waaronder: Winmau dartpijlen) tot dartborden, een uitgebreid aanbod dartspullen vind je bij Rook Darts. Zowel in hun fysieke winkel als in hun online dartswinkel. Schaf de juiste dartspullen aan en ontwikkel jezelf tot een goede dartspeler. Wie weet sta jij over een aantal jaar ook tussen de hierboven genoemde namen!

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje