Your Cart
nike huarache sneaker

Nike Huarache sneaker

Oorsprong

Een van de meest herkenbare sneaker ontwerpen in de geschiedenis is de Nike Huarache sneaker. Ze zijn in het jaar 1991 ontworpen en ze zijn gemaakt met waterskiën als inspiratie. Ze zijn gemaakt van neopreen materiaal en worden ondersteund met een comfortabele pasvorm welke op een sok lijkt. De constructie en het patroon van de wafel op de buitenzool dragen bij aan het Nike silhouet wat al vele jaren zo uniek is voor Nike. Nike Huarache is er voor jongens, meisjes, dames en heren. Het is een sneaker welke beschikbaar is voor een grote groep mensen. De combinaties zijn eindeloos bij deze schoen.

Over de schoen

De Nike Huarache schoenen zijn door Tinker Hatfield ontworpen. De schoenen zijn tijdloos en passen al vele jaren in de Nike collectie. Het zijn zeer comfortabele schoenen welke door de loop van de jaren steeds verder geëvolueerd zijn. Het is een heerlijke schoen welke is geïnspireerd door de pasvorm van hardlopers welke om een meer geklede schoen schreeuwen! Na de release in 1991 werd de Air Jordan Retro geïntroduceerd. Een one-of-a kind technologie is het belangrijkste element van de Nike Huarache. Met een mix van neopreen en Lycra is het een lichte en comfortabele loopschoen. Het logo is niet zichtbaar op de schoen. De ruimte-achtige technologie spreekt totaal voor zichzelf. De Nike Air Huarache is een geweldige schoen en een must have voor iedereen. Het is een levensstijl waar je voor kiest met de Nike Huarache.

Gemaakt voor stijl, comfort en voor performance! De Nike Huarache een veelzijdige schoen. Het is ontworpen om te gebruiken voor betere prestaties wanneer je gaat hardlopen. Het is ook een schoen welke je comfortabel kunt dragen iedere dag. Het is geen alledaagse schoen, maar wel een schoen voor iedere dag van de week. Het is een opvallende schoen welke in vele verschillende kleurstellingen te verkrijgen is.

Voor wie

De schoen wordt gemaakt voor een brede doelgroep. Zo is het niet alleen een herenschoen, maar is het model er ook voor dames. Hetzelfde geldt voor de jongens en meisjes. Het model is al vele jaren op de markt en het is een schoen welke iedereen aanspreekt. De Nike Huarache is een model waar je of direct van houdt of niet. Er is geen tussenweg. Het is goed om alle verschillende uitvoeringen te bekijken om daarna een keuze te maken voor welke schoen jij kiest.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje