Your Cart

Pak toch de fiets!

Als je geen tijd of zin hebt om nog naar de sportschool te gaan na je werk, dan sport je toch lekker naar je werk! Je verbrand op de fiets ongeveer 5 calorieën per minuut. Als dat geen motivatie is… In deze blog ga ik je ervan proberen te overtuigen om vaker de fiets te pakken.

Goed voor het milieu

Het is natuurlijk geen geheim dat fietsen beter voor het milieu is dan de auto pakken. Een auto stoot bijvoorbeeld 217 gram Co2 per kilometer uit, terwijl een fiets helemaal niks uitstoot! Dit lijkt me al een mooie motivatie om de fiets te pakken. Ook wel zo aardig voor je kleinkinderen. Kunnen zij tenminste nog in de zee zwemmen later.

Lekker goedkoop

Een auto rijden is zeker niet goedkoop. Je hoeft niemand te vertellen dat benzine een enorme kostenpost is. Als je af en toe de auto laat staan om vervolgens de fiets te pakken, bespaar je heel wat kosten op alleen al benzine. In zekere zin bespaar je ook op je zorgkosten, want iemand die dagelijks fietst, bouwt een grotere weerstand op! Scheelt ook weer wat ziekteverzuim, daar zal vooral je baas blij mee zijn.

Veel makkelijker

Verder is een fiets natuurlijk ook gewoon veel makkelijker. Je kan hem vaak gewoon recht voor de deur neerzetten, je hebt geen last van files en je hoeft niet moeilijk te doen met parkeren. Om je fiets thuis makkelijk en snel te kunnen meenemen in plaats van eerst nog een heleboel andere fietsen opzij te moeten schuiven uit de schuur, kun je zelfs een ophangbeugel van Stasdock nemen! Deze hang je op aan de muur en vervolgens kun je er makkelijk je fiets aan ophangen. Ideaal bij ruimtegebrek.

 

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje