Your Cart

Twee leuke sporten om te proberen

Ben jij fitnessen beu? En wil je graag een keer iets anders proberen? Dan hebben we drie leuke sporten om te proberen voor je op een rijtje gezet. Als je het zat bent om elke week zwoegend in de sportschool te staan met zware gewichten, is het een idee om deze sporten een keertje te proberen.

 

Sporten in een warmtecabine

Wil je echt afvallen? Dan is sporten in een warmtecabine misschien iets voor jou. Hierbij train je 30 minuten in een warmtecabine van ongeveer 37 graden. Je ligt tijdens de training comfortabel in de cabine. Trainer in warmte zorgt voor lokale vetverbranding. Dit is erg fijn voor probleemzones zoals de buik, billen en bovenbenen. Deze manier van sporten is ook goed voor je stofwisseling, afweersysteem en doorbloeding. Lichamelijk val je ervan af en wordt cellulitis minder. Het heeft dus vele voordelen. Deze manier van sporten is ideaal voor vrouwen en ouderen. Deze methode pakt namelijk vooral het onderhuidse vetweefsel aan, iets waar vrouwen meer last van hebben dan mannen. Voor ouderen is het fijn omdat dit verlichting geeft van veel reumatische klachten. Kun je goed tegen warmte, dan is dit een goede en misschien wel leuke sport voor jou. Wil je dit een keer proberen? Dan kun je terecht bij Bewegingsstudio Fit&Welzijn.

Zumba

Een sport die steeds populairder wordt en waar vele mensen fan van zijn, is Zumba. Zumba is een soort combinatie tussen dans en fitness. Het is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde sport waarbij je op swingende muziek dansbewegingen maakt. Hierdoor heb je een leuk en dynamische vorm van fitness. Er zitten vele voordelen aan Zumba. Je valt ervan af, je spieren worden sterker, je conditie wordt beter, je krijgt een betere coördinatie en je wordt flexibeler. Ook is het natuurlijk een vorm van ontspanning als je het erg leuk vindt. Zumba is voor iedereen. Je kunt altijd een proefles volgens om het een keer te proberen. Het is een ideale sport wanneer je gewichtheffen beu bent en houdt van swingende muziek. Zumba is zelfs thuis voor de tv te doen. Er zijn namelijk vele video’s op internet te vinden met zumba workouts.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje