Your Cart

Van top tot teen in style op het tennisveld verschijnen

Of je nou bij een beginners wedstrijd staat te kijken of bij de profs het staat toch beter wanneer ze leuke tenniskleding aan hebben. Voor dames een mooie rok met een bijpassende top en voor de heren een set van een broekje en een shirt. Naast dat het er goed uitziet moet het natuurlijk ook lekker zitten. Denk aan stretch en ventilerende kleding. Dit scheelt natuurlijk weer als je hard aan het sporten bent en de zon schijnt heerlijk boven de tennisbaan.

Tenniskleding voor dames

De dames dragen als tenniskleding vaak de welbekende broek rokjes. Het Sjeng Sport rokje zie je over de hele wereld terugkomen. Dit sportrokje zit heerlijk comfortabel met een binnenbroekje en een mooie subtiele split aan de voorzijde voor de ultieme bewegingsvrijheid. Dit is echt een topmodel voor de dames om eens flink los te gaan op het veld. Combineer het sportrokje met een leuke bijpassende top en je staat te stralen op het veld.

Tenniskleding voor heren

Voor de heren is de keuze in tenniskleding altijd wat breder doordat ze verschillende soorten broekjes aan kunnen. De een vindt het fijner als het wat strakker zit en de ander voelt zich fijner is een wat losser model. Let er wel op dat je een broekje past met stretch om je flexibel te houden op het veld.

Kleuren voor het voorjaar van 2019

Er zijn natuurlijk weer voorspellingen gedaan over de trends van aankomend jaar. De kleuren die zullen gaan overheersen dit jaar zijn rood en oranje. Veel felle tinten en op het roze na weinig pastel. Ook blauwe tinten zal je niet veel zien behalve prinsessen blauw. De bruine toffee kleur en het mosgroen zijn kleuren die ook niet zouden misstaan in de herfst en winter. Deze kleuren zou je nu dus nog kunnen scoren om helemaal up to date te zijn.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje