Your Cart

Veel mogelijkheden met dit klassieke kledingstuk

In de kleding kast van bijna elke man liggen wel een paar witte T-shirts. Een wit T-shirt is altijd fijn om bij de hand te hebben. In de meeste gevallen fungeert het T-shirt als hulpstuk voor andere kleding. Zo wordt het vaak gebruikt onder een trui, vest of een overhemd. Een wit T-shirt wordt bijna niet gebruikt als hoofdkledingstuk en dat is best wel jammer. Soms is de term “less is more” niets gelogen.

Katoen 100%

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten katoen. Katoen wordt veel gecombineerd met stretch stoffen als polyester en elastaan. 100% katoen is een begrip in Nederland en er is ontzettend veel vraag naar. 100% katoen heeft een aantal voordelen.

  • Laat vocht door: katoen laat goed vocht door. Dit komt door de losse structuur waarmee 100% katoenen shirts mee geweven zijn. Het is daardoor luchtig en men zal er niet snel zweetvlekken in zien.
  • Behoudt goed zijn vorm: doordat het weinig rekbaar is behoudt 100% katoen ook goed zijn vorm.
  • Het is sterk: door de weving met 100% katoen is het zeer sterk en lastig kapot te krijgen.
  • Natuurlijk: doordat het enkel katoen is, is het een natuurlijke stof. Er zitten weinig “chemische” stoffen in die kunnen zorgen voor uitslag.
  • Zachte stof: Katoen is over het algemeen een vrij losse weving. Daardoor is het T-shirt extra zacht.

Basic dragen van een Wit T-shirt

Als je kijkt naar filmsterren zoals James Dean dan kun je hier uit opmaken dat je makkelijk een wit T-shirt kan dragen zonder andere tierlantijn. Wanneer je voor deze casual look gaat, zorg er dan voor dat je een mooi wit T-shirt pakt, zonder kreukels en met een mooie ronde kraag. Je kan ervoor kiezen om het shirt over de riem te dragen, maar ook in de broek kun je hiermee goed voor de dag komen. Draag hem met een zwarte broek en witte sneakers bijvoorbeeld voor een splitsing tussen klassiek en stijlvol.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje