Your Cart

Wat voor voetbaldoelen zijn er?

Als u graag voetbalt, of wel eens een voetbalgoal hebt gekocht voor in de tuin of op straat, zal u het vast wel weten. Voetbaldoelen komen in allerlei soorten en maten. Ze verschillen niet alleen in grootte, maar ook in materiaalkeuze en uiterlijk. Maar wat voor soorten doelen zijn er nou eigenlijk allemaal beschikbaar om uit te kiezen?

Een doel waar vaak voor wordt gekozen door gemeentes voor in parken, is een anti vandalisme voetbaldoel. Deze gaan lang mee op openbare plekken en zijn beschikbaar in het juiste formaat voor in een park. Hiermee kan een goede plek worden gemaakt voor jongeren om in de buurt in beweging te komen en samen te gaan voetballen. Zo kan je jongeren aanzetten tot bewegen, wat een bijdrage leveren kan aan de gemiddelde volksgezondheid. 

Als u een goal nodig hebt voor in de tuin zal u eerder voor een aluminium voetbalgoal gaan. Deze zijn van licht materiaal en zijn daardoor makkelijker te verplaatsen. Zo kan je het goal makkelijker weg zetten als het niet wordt gebruikt of als er even ruimte nodig is voor iets anders. Dit goal zit in tegenstelling tot goals die je vaak in parken ziet dus niet in de grond vast, maar is verplaatsbaar.

Ook handig voor in de tuin is een inklapbaar doel. Deze kan je makkelijk opvouwen en in de schuur opbergen, zodat deze in tegenstelling tot een groot aluminium voetbaldoel weinig ruimte in zal nemen. Hiermee kan je dus als je kinderen klaar zijn met spelen gewoon nog goed de ruimte bewaren in je tuin, wat volgens velen ook een mooier uiterlijk zal geven aan het park. 

Zo zijn er dus vele soorten goals die allemaal zeer geschikt kunnen zijn voor allerlei verschillende doeleinden en is het dus volledig aan de klant om te zeggen wat voor goal zij zoeken.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje