Your Cart

Wedden op de Serie A

Van de vier traditionele topcompetities, Engeland, Spanje, Duitsland en Italië, is de Italiaanse Serie A misschien wel de meest ondergewaardeerde. Natuurlijk kent iedereen Juventus, weet men hoe Napoli de laatste jaren weer op de kaart staat en zijn Inter Milaan en AC Milan nog steeds zeer berucht (al was het alleen maar om hun historie). Maar wat weet men nog meer over de Italiaanse topcompetitie? Misschien niet zo heel veel. Wil jij wedden op de Serie A, dan betekent dit dat jij een fijnproever bent. Iemand die deze prachtige competitie op waarde weet te schatten.

De Serie A ademt voetbal

In Engeland vindt men prachtige stadions, in Spanje gaat het er hartstochtelijk aan toe, maar toch kan qua sfeer en fanatisme weinig tippen aan Italië. Italianen zijn echt voetbalgek. De beruchte derby tussen Internazionale en AC Milan is misschien wel de beruchtste rivalenstrijd in het Europese voetbal.

Alles aan de Serie A ademt voetbal. Italië mag dan wel eens de naam hebben verdedigend  voetbal te prefereren; wie anno nu naar de topcompetitie kijkt, ziet wat anders. Het Italiaanse voetbal is geslepen. Het draait om discipline. Italianen weten dat een goede aanval begint bij verdedigen. Logisch dus dat een jonge wereldverdediger als De Ligt voor Juventus heeft gekozen. Niet voor niets denkt men bij fantastische verdedigers uit het verleden direct aan Italië. Cannavaro, Nesta, Maldini, Materazzi…. Maar wat te denken van magistrale middenvelders als Pirlo? En ook de buitenlanders die hier speelden, waren van absoluut topniveau. Van Maradona die de held van Napels werd, tot de stilistische Nedved of geweldenaar Ibrahimovic die er maar geen genoeg van krijgt?

Wedden via Weddenopvoetbal.nl

Wil jij veilig kunnen wedden op de serie A? Kijk dan op Weddenopvoetbal.nl. Hier vind je niet alleen de beste wed websites, maar kun je ook het belangrijkste internationale voetbalnieuws lezen. 

bezoek site

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje