Your Cart

Welke sporten kun je helemaal gratis bij huis doen?

Het afgelopen jaar moesten we allemaal veel creatiever worden met veel verschillende dingen tijdens de lockdowns. Zo ook hoe we onze nodige beweging nog krijgen. Die creativiteit heeft ook voor veel vernieuwing gezorgd. Zo zijn er veel sporten waarbij je zeer intensief bezig kunt zijn en het je ook nog eens niks hoeft te kosten. Geen dure fitness abonnementen meer, maar gewoon lekker bij huis intensief en helemaal gratis sporten. 

Buiten hardlopen en de natuur in

Tijdens het sporten de natuur ingaan is een van de fijnste dingen die er zijn. We zijn namelijk steeds verder weg van de natuur af gaan leven. Maar wanneer we buiten gaan hardlopen of gaan fietsen is het de perfecte kans om toch weer even te genieten van de natuur. Enerzijds spannen we ons dan flink in, maar door weer in de natuur te zijn komen we tegelijkertijd juist ook weer tot rust en dat is een groot voordeel. 

Trailrunning is een sport waarbij je veel meer de natuur ingaat. Je loopt op verschillende ondergronden en bent dus zeer actief bezig. Om aan trailrunning te doen moet je alleen eenmalig even de juiste kleding halen, maar daarna kun je er zo lang als je wilt van genieten en hoeft het je niks te kosten. Kies voor goede kwaliteit van bijvoorbeeld een populair merk zoals Salomon kleding voor dames

Youtube en andere platformen zijn je beste vrienden

Gewoon echt vanuit huis sporten? Dan doe je er goed aan om Youtube eens te checken. Het staat boordevol met allerlei programma’s voor bijna alle sporten die je maar vanuit huis kunt doen. En het kost je helemaal niks! Helemaal wanneer je een kanaal hebt gevonden die je goed bevalt dan kun je hier op termijn gewoon lekker aan mee blijven doen. 

Zo zijn er lessen te vinden voor online Yoga, maar ook spinning, pilates en zelfs sporten als crossfit en veel meer. Het kanaal van Yoga with Adriene is bijvoorbeeld een heel bekend kanaal voor Yoga. Ook wanneer je jouw kennis en motivatie wilt vergroten op het gebied van sport en gezondheid dan vind je het allemaal op Youtube. 

Je eigen gym aan huis

Heb je er thuis de ruimte voor? Maak dan je eigen gym aan huis. Natuurlijk is de eenmalige aanschaf van wat spullen vaak wel nodig, maar daarna heb je alle spullen in huis en je kan het zelfs in de toekomst weer verkopen. Wil je helemaal niks uitgeven? Dan kun je altijd op een creatieve manier zelf wat dingen in elkaar knutselen om dan toch nog een soort van een gym aan huis te bouwen. 

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje