Your Cart
maaltijdshakes

Key to success: thuis sporten en plantaardige maaltijdvervangers

Beste lezers zoals jullie weten struggle ik al een paar jaar met gewicht verliezen. Pas het laatste half jaar lijken er echt zoden aan de dijk gezet te worden. Ik ben ruim 12 kilo in die tijd afgevallen. Dat is evenveel als de gehele 2.5 jaar ervoor! Maar wat heeft die acceleratie teweeg gebracht?

Zoals jullie ook al weten sport ik dus thuis, ik heb een mini gym laten aanleggen in een speciaal daarvoor toegewijde kamer. Met gewichten, een machine en een hardloop machine. Enfin, ik ben in deze kamer vrijwel iedere dag te vinden van het jaar minstens een half uur uitgezonderd vakanties. Ik heb dit vrijwel nooit overgeslagen. Qua beweging zit mijn proces dus wel snor dacht ik zo.

Qua voeding heb ik vrijwel alle zooi kunnen verwijderen. Absoluut geen fast food. Geen suiker. Zeker geen lactose. En ik ben vegan! Mijn dieet is dus erg clean reeds. Ik ben dit nog constant aan het verbeteren.

Enfin, eindelijk heb ik een geschikte maaltijdvervanger kunnen vinden. Specifiek deze plantaardige maaltijdshakes hebben mijns inziens echt het verschil gemaakt. Ze zijn plantaardig dus geschikt voor een vegan zoals ik. Ze zijn erg lekker, mijn favoriet is de banaan smaak. Er zit absoluut geen troep in. Boordevol voedingsstoffen. Absoluut geen honger wanneer ik deze consumeer, dit in grote tegenstelling tot andere merken maaltijdvervangers. Ik vond hier ook nog glutenvrije dieet voeding. Fijn voor als ik trek heb in vast voedsel. Vooral de brood, de omelet en de chips zijn echte life savers!

Sinds ik 1 maaltijd vervang door zo een shake heb ik dus echt succes en tempo kunnen boeken met mijn dieet. Ik kan deze dus iedereen van harte aanbevelen. Je kunt ze gemakkelijk online bestellen en dan heb je ze doorgaans al de volgende dag in huis.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje