Your Cart
elektrische fiets sporten

Thuis sporten met een elektrische fiets

Wij wonen vrij mooi hier in de polder. Ergens in Zeeland. Best wel ver van enige stad verwijderd. Ik moet van de dokter meer gaan bewegen maar ik heb daar niet echt mogelijkheden toe. Tenminste, de traditionele mogelijkheden zoals bijv. een sportschool. Die heb je hier gewoon niet, althans niet in een straal van 50 KM en dat vind ik echt te ver.

Dus ik zat te denken waarom niet nabij ons huis fietsen. En dan specifiek een e-bike. Dat leek me wel wat. Fietsenwinkels hebben we hier ook niet echt dus dat is ook wel een dingetje. Maar ik ging kijken op het internet of ze daar misschien fietsen webwinkels die hier kunnen leveren. Ik kwam al snel uit bij een winkel met de naam fast furious.

-> elektrische fietsen goedkoop fastFuriousscooters.NL

Ze hebben daar verschillende modellen waar men uit kan kiezen. Bijv. een fiets specifiek voor dames, voor heren een driewieler of een transport fiets of een fiets speciaal voor de stad. Nou het laatste dat ik nodig heb hier is een stadsfiets. Transport is ook niet ons doel. Een dames fiets lijkt mij de beste optie dan heeft mijn vrouw er ook nog wat aan en voor mij maakt niets uit dat ik op een vrouwen fiets zou fietsen kan mij het rotten.

-> elektrische fiets dames fastfuriousscooters.nl

Wij kozen specifiek de De M8e elektrische fiets van Sparta. Niet de voetbalclub Sparta het fietsen merk. Maar ik denk dat alle Nederlanders wel bekend zijn met fietsen merk Sparta. En dit merk geniet een goede reputatie in ons land wat betreft de kwaliteit van fietsen. Is toch wel een beetje de KLM van de fietsen merken. Echt een top merk. Deze fiets dus een e-bike die bevalt ons ook meer dan uitstekend moet ik je zeggen. Zeker een goede aankoop en ik fiets erg graag mee hier in de polder.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje