Your Cart

Dartproducten kopen bij McDartshop.nl

Als we naar de statistieken kijken, zien we dat maar liefst 32.000 mensen lid zijn van een dartvereniging. Dit betekent dat al deze mensen de sport beoefenen bij een dartvereniging. Uit ervaring weten wij echter dat er ook nog genoeg recreanten zijn die gewoon in hun huis of in een kroeg graag darten. Alles bij elkaar genomen, kunnen we wel stellen dat darten een populaire sport in Nederland is.

 

Eigenlijk is darten al populair sinds de periode dat Raymond van Barneveld veel prijzen behaalde. Destijds was Raymond van Barneveld een ware held en dat was terug te zien in het aantal leden. Op het hoogtepunt waren er bijna 45.000 actieve leden bij de Nederlandse dartbond. Gaandeweg is dit iets gedaald, mede door de crisis.

 

Feit blijft echter dat nog steeds veel mensen darten. Deze mensen moeten echter wel de beschikking hebben over dartpijlen, dartborden en andere aanverwante producten. Maar, waar kopen deze mensen die producten? Bij McDartshop.nl natuurlijk!

 

Wat is McDartshop.nl?

McDartshop.nl is een online webshop met een groot assortiment aan dartproducten. Het assortiment richt zich niet alleen maar op dartpijlen en dartborden. Je kan bijvoorbeeld ook flights, shafts, dart verlichting, dart matten en dart kleding aanschaffen bij McDartshop.nl. Het is zelfs mogelijk om een echt gifgroen Michael van Gerwen shirt te kopen. Als je met zo’n shirt dart, voel je je vanzelf al een beetje als Michael van Gerwen.

 

Zowel voor de ervaren darter als voor de beginnende darter heeft McDartshop een uitgebreid assortiment. Tevens is het mogelijk om pre-orders te plaatsen en je kan ook goedkope artikelen kopen onder het kopje ‘Aanbiedingen’.

 

Lage prijzen

McDartshop is een online webshop en mede daardoor zijn de prijzen aan de lage kant. In tegenstelling tot een fysieke dartshop, hoeft McDartshop.nl geen huur voor een pand te betalen. Mede daardoor kunnen de kosten laag gehouden worden en daardoor liggen de prijzen ook lager in deze online webshop!

Uiteraard kan je ook vertrouwen op een professionele en gedreven klantenservice. Ook voor advies ben je bij McDartshop aan het juiste adres!

 

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje