Your Cart

Deze deo gebruik je voor het sporten!

Thuis sporten neemt enorm in populariteit toe. En dat is niet zo gek. Het is immers gemakkelijk én goedkoop. Maar ook in deze huidige tijd, waarin veel sportaccommodaties geheel of gedeeltelijk gesloten zijn, is thuis sporten een mooi alternatief. Zonder de deur uit te gaan, kun je op jouw eigen tempo werken aan je conditie. Er zijn genoeg beweegprogramma’s online te vinden waar je voor langere tijd mee uit de voeten kunt. Maar ook een loopband of hometrainer zijn prima middelen om in te zetten als je thuis wilt sporten.

Zweten is natuurlijke reactie op inspanning
Als je enige tijd bezig bent, zul je merken dat je steeds meer gaat zweten. Veel mensen vinden dit hinderlijk, maar onthoud goed dat dit een gezonde reactie van je lichaam is. Als je veel zweet, kun je ook goed je warmte kwijt. Natuurlijk zitten er ook nadelen aan zweten. Tijdens het sporten kunnen je prestaties door het zweten achteruitgaan en als je te veel vocht verliest, kun je last krijgen van uitdrogingsverschijnselen. Zorg daarom altijd dat je voldoende drinkt tijdens het sporten. Het andere grote nadeel van zweten is natuurlijk de zweetlucht die langzaamaan gaat ontstaan. Gelukkig zijn er prima deo’s die je kunt gebruiken voor het sporten.

Anti-transpirant deo voor sporters
Om ervoor te zorgen dat je niet één grote stinkende sportbom wordt, kun je voor het sporten al deo gebruiken. Normaal gesproken voldoet een gewone deodorant, maar als je gaat sporten is het aan te raden om te kiezen voor een anti-transpirant deo. Deze deo bevat namelijk aluminiumzouten. Je zult merken dat je hierdoor minder gaat zweten en dus droger blijft én frisser. Er zijn legio soorten deo’s op de markt. Kies dan ook altijd een deo die bij jou past, deo voor vrouwen kan ook prima voor mannen en andersom. Onderstaande vijf merken zijn vooral geschikt om te gebruiken voor het sporten:

  • Rituals
  • Nivea
  • Biotherm
  • Clinique
  • Clarins


Ben je echt een fanatieke sporter? Zorg dan dat je regelmatig je oksels onthaart. Als er minder haren onder jouw oksels zitten, hebben bacteriën gewoonweg minder plek om zich te nestelen. Het is wel verstandig om niet direct na het ontharen deo te gebruiken.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje