Your Cart

Dingen waar je op moet letten bij het kopen van sportkleding

Sportkleding zoals die van Jako sportkleding is zeer belangrijk voor elke atleet. De juiste kleding kan het sporten makkelijker maken en je comfortabeler laten voelen. Het is ook belangrijk dat de kleding van hoogwaardige materialen is gemaakt en aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Controleer of de naden verstevigd zijn

Een sterke naad is essentieel voor een goed kledingstuk, omdat deze kledingstukken tijdens het gebruik vaak zwaar worden belast. Het stiksel moet worden versterkt en sterk genoeg zijn om deze spanning te weerstaan ​​zonder na veel gebruik te breken of uit elkaar te vallen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de naden met een sterke steek worden genaaid, aangezien dit het zwakste deel van een kledingstuk is en tijdens het dragen vaak onder druk komt te staan.

Kijk hoe het bij je past

Om te bepalen of een kledingstuk goed zal passen, moet je het van alle kanten bekijken. Je moet ook de pasvorm van het kledingstuk controleren. Als het niet goed past, krijg je niet de ondersteuning die je nodig hebt om comfortabel en veilig te sporten. Je kunt bij Jeni Sport terecht om het beste kledingstuk te kiezen. Zij zullen je helpen met de juiste pasvorm!

Vermijd losse draden

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar een van de belangrijkste dingen om op te letten bij sportkleding is dat er geen losse draden zijn. Deze kunnen blijven haken als je het aan- of uittrekt. Het is een veelvoorkomend probleem en kan leiden tot kapotte kleding. Dit is erg vervelend als je net een nieuw kledingstuk hebt gekocht. Als er na het wassen haken en ogen in de stof zitten, is het tijd om dat artikel weg te gooien.

Controleer of het kledingstuk goed is gesneden

Controleer of het kledingstuk goed is gesneden, zonder gapende voor- of achterkant en naden die de natuurlijke vorm van je lichaam volgen. Sportkleding moet passen bij je lichaamsbouw en geen ongemak veroorzaken wanneer je het draagt. Als het te groot is, klapt het om je lichaam als je beweegt en als het te klein is, kan het de bloedtoevoer naar delen van je lichaam afsnijden. Om erachter te komen of een stuk sportkleding goed past, controleer je op openingen in de stiksels. Als er openingen tussen de naden of steken zijn, kan dit leiden tot schuren en irritatie van de huid. Dit veroorzaakt ongemak en dat wil je voorkomen!

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje