Your Cart

Fysiotherapie in Utrecht helpt je snel van klachten af

Heb je te fanatiek gesport, een verkeerde beweging gemaakt of je nek verdraaid? Blijf dan niet te lang doorlopen met je klachten, maar laat je behandelen door Fysiotherapie in Utrecht. Allereerst brengen we de klachten in kaart en gaan we op zoek naar de oorzaak. Hier stemmen we ons behandelplan op af, helemaal op maat. We nemen je vooraf mee in de te nemen stappen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bij Fysiotherapie in Utrecht word je niet alleen behandeld, maar krijg je ook informatie over pijn, blessures en je lichaam. Op basis daarvan leren we je zo optimaal mogelijk te bewegen en te trainen. Dit vergroot de kans dat je ook in de toekomst klachtenvrij blijft. We hanteren specifieke behandeltechnieken die je herstel verder zullen bevorderen. Zo kun jij snel en pijnvrij weer optimaal functioneren.  

Fysiotherapie in Utrecht voor sport en beweging 

We bieden in onze praktijk zowel fysiotherapie alsook personal training. Hierdoor hebben we specifieke kennis opgedaan over de behandeling van sportblessures. Als je klachten hebt die orthopedisch zijn of voortkomen uit (verkeerde) beweging, dan kun je terecht bij Fysiotherapie in Utrecht. We focussen hierbij altijd vooral op het revalidatieproces. Dit start bij het zetten van de eerste stappen na een zware kwetsuur na bijvoorbeeld een operatie aan je kruisband. We revalideren en behandelen net zolang, totdat jij weer pijn- en klachtenvrij kunt sporten. De specifieke aandacht gaat hierbij uit naar je atletische mogelijkheden, lichaamsbeweging en -technieken. We adviseren en controleren gedurende het gehele traject, zodat we een optimaal herstel en resultaat bewerkstelligen. In het beste geval lever je na het herstelproces zelfs nog betere sportprestaties dan voorheen.  

Herstel na een operatie  

Het kan zijn dat je zwaar geblesseerd bent geraakt tijdens het sporten. We hebben bijvoorbeeld al veel voetballers zien langskomen met gescheurde kruisbanden of botbreuken. Dit zijn vaak vervelende, pijnlijke en langdurige blessures en ze vergen specifieke behandelmethoden. Fysiotherapie in Utrecht kan je helpen met een optimaal herstel na een operatie aan deze blessures. Ons revalidatieprogramma heeft mede als doel om fitter en sterker dan ooit terug te keren. We zorgen er samen voor dat jij je sport weer volledig en klachtenvrij kunt uitoefenen. Met onze specifieke aanpak, zorgen we ook voor dat je plezier hebt in de weg terug naar je sportieve ambities. 

Personal Training

Ook voor een personal trainingsprogramma kun je terecht bij Fysiotherapie in Utrecht. We bieden de meest moderne krachttraining en conditietraining aan. Daarbij geven we je een persoonlijk en gericht voedingsadvies. We leren je alles over gezonde en functionele voeding, die je naadloos kunt inbouwen in je dagelijkse voedingspatroon. Juiste voedingspatroon laat je je fit voelen en helpt met afvallen. We stemmen ons programma helemaal af op jouw wensen en verwachtingen. Bij ons voel je je comfortabel en gemotiveerd om je sportieve doelen te bereiken! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Fysiotherapie in Utrecht en wil je je weer fit en vitaal voelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of kom langs voor een kennismaking.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje