Your Cart

Hoe kan ik een sportweddenschap plaatsen?

Het plaatsen van een sportweddenschap is vrij eenvoudig. Voordat het zover is, moet je nog wel een aantal stappen doorlopen. Neem bijvoorbeeld de keuze voor een betrouwbare en goede bookmaker, het aanmaken van een eigen account en het storten van je geld. Zonder deze stappen te doorlopen is het in principe niet mogelijk om online geld in te zetten op een sportevenement. Kies daarom je bookmaker, bepaal met hoeveel geld je wilt spelen en je bent klaar voor je eerste weddenschap.

Sportweddenschap stap voor stap uitgelegd 

Je hebt alle eerste stappen doorlopen, dus nu is het tijd voor de sportweddenschap. Allereerst kies je de sport waarop je jouw geld wilt inzetten. Wij adviseren je een sport te kiezen die je goed volgt, zodat je al over de nodige voorkennis beschikt. Stel dat we kiezen voor voetbal. Bij de bookmaker kies je allereerst voor het Sportsbook: dit is het overzicht met alle sporten waarop je een weddenschap kunt afsluiten. Vervolgens ga je verder naar het onderdeel ‘voetbal’. Je komt terecht in een overzicht met competities uit alle grote en kleine landen. Hier selecteer je een competitie, bijvoorbeeld de Bundesliga. 

Zodra je de competitie hebt gekozen, krijg je in een overzicht te zien welke wedstrijden er vandaag of later deze week worden afgewerkt. Daarbij krijg je allereerst de 1×2 weddenschap te zien. Klik je op één van de wedstrijden, dan ontvang je alle mogelijke weddenschappen op je beeldscherm. Ken je alle weddenschappen al uit je hoofd? Dan ga je voor jezelf bepalen welke weddenschap kans van slagen heeft. Je bepaalt tegelijk het bedrag dat je wilt inzetten, en vervolgens krijg je het bedrag, oftewel de potentiële uitbetaling, in beeld te zien. Akkoord? Dan kies je voor bevestigen. Nadat de 90 minuten zijn afgelopen, krijg je een uitbetaling wanneer je een goede voorspelling hebt gedaan. 

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje