Your Cart

Tips om gezond af te vallen

Afvallen hoort bij de trends in de maanden na de jaarwisseling en voorafgaand aan de zomerperiode. Mensen willen met een strakke buik en gespierd bovenlijf naar het strand kunnen gaan op hun vakantiebestemming! Helaas blijkt het vaak een hele opdracht te zijn om gewicht te verliezen. Hoe zorg jij er momenteel voor dat je op gewicht blijft of zelfs gewicht verliest bij het sporten? In dit artikel geven we verschillende tips, die je bij dit proces kunnen helpen.

Tip: sport niet alleen, maar zoek een sportmaatje! Door samen te gaan sporten is het makkelijker om gemotiveerd te blijven. Daarbij kun je elkaar aanmoedigen om nog net een aantal herhalingen extra te doen. Ook blijf je gemotiveerd door je BMI te berekenen en bij te houden. Klik hier om een berekening te maken.

Thuis sporten is steeds populairder

Waar veel mensen naar de sportschool gaan om te sporten, kun je er ook voor kiezen om van je eigen huis een soort sportschool te maken. Bestel online een aantal gewichtjes en een matje om op te liggen. Zo kun je tal van verschillende basisoefeningen uitvoeren, waarmee je de algehele conditie van je lichaam verbetert. Ook de investering in een hometrainer kan hierbij de overweging waard zijn, mits je hier voldoende ruimte voor hebt. Deze investering verdien je terug, door niet maandelijks te hoeven betalen voor je abonnement bij de sportschool.

Zorg voor een gezond voedingspatroon

Afvallen is meer dan sporten alleen! Zorg er bijvoorbeeld ook voor dat je voldoende en gezond eet. Een gevarieerd voedingsschema is essentieel om alle bouwstoffen binnen te krijgen. Op internet vind je voorbeelden van dergelijke voedingsschema’s. Hiermee wordt het nog makkelijker om af te vallen! Neem in plaats van een ongezond tussendoortje een banaan of een bakje kwark. Kwark zorgt ervoor dat je extra eiwitten in je lichaam krijgt, die het herstel van spieren bevorderen. Op deze manier wordt onder meer spierpijn voorkomen.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje