Your Cart

Waarom personal training aan huis steeds populairder wordt

Lichaamsbeweging kan ingewikkeld zijn. Beslissen welke training u gaat doen of welk trainingsplan u gaat volgen, kan al een training op zich zijn. Als u echt meer wilt bewegen of de kwaliteit van uw trainingen wilt verbeteren, kunt u overwegen een personal trainer in de arm te nemen. 

Als u altijd hebt gedacht dat personal trainers alleen zijn weggelegd voor de rijken, beroemdheden, of fitness fanaten. Het is tijd om dat te heroverwegen. 

Nu is het de nieuwe norm voor gewone mensen om een personal trainer aan huis in te huren voor hulp om gezonder en fitter te worden. Dus als u er ooit aan gedacht hebt om met een personal trainer te werken, maar u twijfelt of het de kosten wel waard is, dan zijn hier een paar momenten waarop dat volgens ons wel het geval is.

U bent nog maar pas begonnen met fitness

Voor de eerste keer een fitnesszaal binnenstappen kan intimiderend zijn. Het is een beetje als in een konijnenhol vallen – er is een vreemd uitziend decor en veel mensen die er heel comfortabel uitzien in een wereld die u totaal vreemd lijkt. Waar moet je beginnen? Als je helemaal nieuw bent in de wereld van fitness, kan het handig zijn om een gids te hebben. 

Zelfs als je voor een thuisworkout kiest, kun je je een beetje stuurloos voelen als je alleen begint. Er zijn zoveel programma’s, video’s en soorten toestellen beschikbaar – als u niet weet wat u doet, is het makkelijk om er te diep in te duiken en ontmoedigd te raken. Een personal trainer kan u helpen om op het juiste tempo en op de juiste manier aan een nieuw programma te beginnen, zodat u uw doelen kunt bereiken. 

U bent op uzelf aangewezen en het ontbreekt u aan discipline.

Sommige mensen hebben de discipline om consequent in hun eentje te trainen. Maar anderen hebben moeite om een regelmatige routine op te bouwen en vol te houden. Als u in het verleden met workouts bent begonnen, maar er snel weer mee bent gestopt, is de kans groot dat u weer zult stoppen. Wanneer u traint met een personal trainer, hebt u iemand die u verantwoordelijk houdt. Het is alsof u een zeer bekwaam sportschoolmaatje hebt die u nooit in de steek zal laten vanwege zijn eigen conflicten.

Tip: https://www.yourhealthpt.nl/personal-training-aan-huis/ 

Met een trainer heb je een training gepland, wat betekent dat iemand anders op je rekent om een belofte na te komen. En als je het mist, om wat voor reden dan ook, is er iemand die ervoor zorgt dat je het opnieuw gepland en gedaan krijgt. 

U wilt in vorm komen, maar u bent gewoon niet gemotiveerd 

De mensen die beginnen en stoppen met hun workout schema hebben tenminste één voordeel – ze zijn begonnen. Het is altijd lastig als u spieren wilt opbouwen, gewicht wilt verliezen of gewoon gezonder wilt worden, maar u bent niet gemotiveerd om te doen wat er gedaan moet worden om uw doel te bereiken. 

Als lichaamsbeweging een essentieel onderdeel is van het bereiken van uw persoonlijke doelen, kan een trainer net de motivator zijn die u nodig hebt. Alleen al het inhuren van een personal trainer kan dienen als die ongelooflijk moeilijke eerste stap. Daarna hoeft u alleen maar naar uw sessie te komen en als bij toverslag zal de motivatie u vinden.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje