Your Cart
sportieve sneakers

Zo vind je de ideale sportieve sneakers

Wil jij een sneaker dragen die naast comfortabel lopen ook nog eens modieus oogt? Dat kan! Echter moet je je wel bedenken wat je met de schoen gaat doen. Als je er echt de sportschool mee ingaat om te gaan sporten, dan zijn er een aantal belangrijke punten waar je op dient te letten. Dient de sportieve sneaker alleen maar voor een stevige wandeling of blokje om? Dan hoef je hier minder op te letten. Hieronder enkele tips voor het vinden van de ideale sportieve sneaker.

Hardloopschoen ja/nee?

Wil je stukken gaan wandelen met je sportieve schoen? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor comfortabele Vans. Ga je echter hardlopen, dan moet je uiteraard op andere zaken letten dan alleen de leuke kleur en het leuke model. Dan zijn er een aantal belangrijke punten waar je rekening mee dient te houden om je gewrichten en spieren goed te kunnen ondersteunen. Bedenk bijvoorbeeld op welke ondergrond je wilt gaan lopen, intensief of eens in de twee weken? Heb je brede voeten of smalle voeten? Zijn de schoenen niet te zwaar en bevatten ze goede demping om je gewrichten optimaal te kunnen ondersteunen? Allemaal zaken waar je op dient te letten bij een sportieve hardloopschoen/sneaker.

Handige weetjes

Pas schoenen bij voorkeur in de middag, want dan zijn je voeten over het algemeen dikker dan in de ochtend. Zo kun je de ideale pasvorm bepalen, zodat je de schoenen ook ’s ochtends nog goed kunt dragen. Zitten de schoenen niet te strak of juist te los om blaren te voorkomen. Heb jij altijd dikke of juiste dunne sokken in je schoenen? Trek deze sokken dan ook aan tijdens het passen, zodat je kunt bepalen of de schoen lekker zit met sokken aan. Uiteraard kun je hiernaast ook kijken of er hardloopschoenen/sportieve sneakers te koop zijn die er ook nog eens modieus uitzien. Tegenwoordig zijn er heel veel sportschoenen merken die zich behalve op de eigenschappen voor een goede hardloop of sportschoen ook richt op een trendy en modieus design. Zo sla je dus direct twee vliegen in één klap en kun je ook in het bos shinen met jouw trendy schoenen. Wil je online schoenen bestellen? Kijk dan eens rond bij Durlinger in het assortiment. Je kunt er vast een tof paar schoenen vinden waarmee je direct de bossen in kunt huppelen.

Snelle levertijden

Veel artikelen op voorraad

Bedenktijd

Bedenktijd op alle producten

Garantie

Garantie op alle producten

Veilig afrekenen

Afrekenen met een groen slotje